top of page
Αναζήτηση

Αναγέννηση Άρτας: Απέκτησε Γιώργο Μαγκάκη - Παρελθόν ο Γεωργάκης!

Επιστροφή στην Αναγέννηση μετά από σχεδόν μία δεκαετία για τον Γιώργο Μαγκάκη (φωτο)! Ο 26χρονος (1.72 μ.) ακραίος μπακ πέρυσι μοίρασε τη σεζόν σε δύο ομάδες που αγωνιζόταν στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, τον Άρη Πετρούπολης και την Προοδευτική, την οποία βοήθησε να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Μαγκάκης στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμη στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα, σε Αναγέννηση Άρτας την σεζόν 2014-15, Αμβρακία Κωστακιών, Σκουφά Κομποτίου, Ιάλυσο Ρόδου, με το Αιγάλεω στη Football League (23 συμμετοχές σε δύο σεζόν), με την Παναχαϊκή, με την οποία επίσης όπως και με την προηγούμενη ομάδα του κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη SL2 και με τον Διαγόρα Ρόδου στη Super League 2 τη σεζόν 2022-23, με τον οποίον πραγματοποίησε 23 συμμετοχές και είχε 1 γκολ και 1 ασίστ. Φέτος, όπως σας είχαμε ενημερώσει ξεκίνησε τη σεζόν στον ΠΑΣ Κόρινθος που έχει ως στόχο να καταφέρει αυτό που δεν μπόρεσε πέρυσι για 6 βαθμούς, την άνοδο στη Super League 2, όμως κάποια αρνητικά αποτελέσματα έφεραν την απομάκρυνση του Πάρη Ανδράλα από τον πάγκο της ομάδας, μαζί με παίχτες που ήταν επιλογές του τέως πλέον προπονητή.

Η μεταγραφή του Μαγκάκη ήταν η καταλληλότερη για να καλύψει το κενό του 30χρονου μεσοαμυντικού Ανδρέα Γεωργάκη, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την αρτινή μας ομάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που τον αναγκάζουν να μετακομίσει στο Ρέθυμνο. Μάλιστα ήδη έχει ξεκινήσει συζητήσεις με ομάδες της Κρήτης ώστε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αρτινό ποδοσφαιριστή Γιώργο Μαγκάκη. Ο 25χρονος (1.72 μ.) ακραίος μπακ αγωνιζόταν τη φετινή σεζόν για τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ενώ πέρυσι μοίρασε τη σεζόν σε δύο ομάδες που αγωνιζόταν στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, τον Άρη Πετρούπολης και την Προοδευτική, την οποία βοήθησε να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Μαγκάκης έχει αγωνιστεί ακόμη στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα, σε Αναγέννηση Άρτας, Αμβρακία Κωστακιών, Σκουφά Κομποτίου, Ιάλυσο Ρόδου, με το Αιγάλεω στη Football League (23 συμμετοχές σε δύο σεζόν), με την Παναχαϊκή, με την οποία επίσης όπως και με την προηγούμενη ομάδα του κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη SL2 και με τον Διαγόρα Ρόδου στη Super League 2 τη σεζόν 2022-23, με τον οποίον πραγματοποίησε 23 συμμετοχές και είχε 1 γκολ και 1 ασίστ».


5 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page