top of page
Αναζήτηση

Ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Ανθούπολη η Αναγέννηση!

Ανάμεικτα συναισθήματα αφήνει στην Αναγέννηση η λευκή ισοπαλία με την Ανθούπολη στη Λάρισα, καθώς η ομάδα μας αγωνίστηκε από το πρώτο τέταρτο με παίκτη λιγότερο, όμως έδειξε καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πως είναι ανώτερη, ήταν εκείνη που έψαξε το γκολ, όμως ο τρόπος παιχνιδιού των γηπεδούχων, σε συνδυασμό με την κούραση των παικτών όσο περνούσε η ώρα, δεν της επέτρεψαν να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Πλέον, η Αναγέννηση αναζητά μια σημαντική νίκη με τη Ζάκυνθο την επόμενη εβδομάδα στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας, που θα της δώσει τη δυνατότητα να προσπεράσει την αντίπαλό της στον πίνακα και να ξεκινήσει μια ανοδική πορεία και βαθμολογικά, αφού αγωνιστικά η ομάδα τον τελευταίο καιρό δείχνει να ανεβαίνει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Αναγέννηση μπήκε καλά στο ματς, και στο πρώτο δεκάλεπτο πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας δύο σουτ με τους Ελέζι και Τσιμέλι, που δε βρήκαν εστία, για να φτάσουμε στο 16ο λεπτό, όταν ο διαιτητής κ. Μελτζανίδης εξάντλησε την αυστηρότητά του, τιμωρώντας με απευθείας κόκκινη κάρτα το Μανιώτη, για έντονη διαμαρτυρία, καταδικάζοντας την Αναγέννηση να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο για περισσότερα από 60 λεπτά! Η ομάδα μας, παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, συνέχισε να έχει την αγωσνιτική υπεροχή και την κατοχή, και στο 24ο λεπτό, είχε ακόμα μια καλή στιγμή, με τον Τσιμέλι να μην μπορεί να σκοράρει μετά από σέντρα του Ελέζι. Η μόνη φάση που οι γηπεδούχοι έγιναν απειλητικοί στο πρώτο μισό, ήρθε στο 33ο λεπτό, με τον Αρσενίδη να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, όμως να στέλνει την μπάλα άουτ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Αναγέννηση συνέχισε να είναι η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, όμως αναμενόμενα, δεν ήταν εύκολο να δημιουργήσει πολλές φάσεις με αριθμητικό μειονέκτημα, με το 0-0 να παραμένει ως την ανάπαυλα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Αναγέννηση έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Παπαθανασίου έκανε την ενέργεια από πλάγια και πολύ ωραία σέντρα, για τον Τσιμέλι, που σε σχεδόν ανυπεράσπιστη εστία δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 56ο λεπτό, η Αναγέννηση είχε νέα τελική, με το σουτ του Ιορδανίδη εκτός περιοχής να φεύγει άουτ. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με την Αναγέννηση, παρά το γεγονός, πως αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο να έχει την κατοχή της μπάλας, ψάχνοντας τον τρόπο να φτάσει σε ένα γκολ, με την Ανθούπολη να αμύνεται και να ψάχνει την κόντρα επίθεση. Στο 76ο λεπτό, ο Πάνου έκανε ωραία προσωπική ενέργεια, πάτησε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα με τους αμυντικούς να απομακρύνουν τελευταία στιγμή, ενώ στην επόμενη φάση, επήλθε αριθμητική ισορροπία στο ματς, με τον Αναγνώστη που είχε περάσει ως αλλαγή για την Ανθούπολη να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη-κόκκινη του διαιτητή. Η Αναγέννηση, προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να πάρει τη νίκη, με τη λογική κούραση στους παίκτες να μην είναι αρωγός στην προσπάθειά της, και είχε μια στιγμή, στο 90ο λεπτό, με τη σέντρα του Ελέζι να βρίσκει το κεφάλι του Λισγάρα, όμως την μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Διαιτητής : Μελτζανίδης Γιώργος (Ημαθίας)  Βοηθοί : Γκόγκος Αντώνης (Ημαθίας) - Ζουρνατζίδης Πολύκαρπος (Ημαθίας)  Παρατηρητής : Αγγελακόπουλος Γιάννης (Καρδίτσας)

Ανθούπολη Λάρισας (Τσακμακίδης) : Πατέτσος, Μπαρούτας, Κορτσάρι, Γκαλίτσιος, Λάιος (60' Πινακάς), Χατζησαββίδης, Παπαγεωργίου, Αρσενίδης (65' Νούσιος), Βαγενάς (83' Αναγνώστης), Κατσαμάγκας (83' Παρλάντζας), Χασομέρης

Αναγέννηση Άρτας (Μαγκαφίνης) : Θεοδωράκης Χ., Πετρίδης (90' Παππάς Αγγ.), Πάνου, Λισγάρας, Βασιλάκης, Θεοδωράκης Δ. (83' Μαγκάκης), Ελέζι, Μανιώτης, Τσιμέλι, Ιορδανίδης, Παπαθανασίου (90' Τουρμουσόγλου).



7 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

תגובות


bottom of page