top of page
Αναζήτηση

Λευκή ισοπαλία για Αναγέννηση και Ζάκυνθο!

Δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στη Ζάκυνθο η Αναγέννηση, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα. Η ομάδα μας, ειδικά στο πρώτο μέρος, ήταν πολύ ανώτερη, δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη άμυνα, όμως ήταν αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια, και δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στην αντίπερα όχθη, η Ζάκυνθος επέλεξε μια συντηρητική προσέγγιση στο ματς, ψάχνοντας να κρατήσει το "μηδέν" στην άμυνα και να βρει κάποιες κόντρα επιθέσεις, ενώ όσο περνούσε η ώρα έφτιαξε κάποιες καλές ευκαιρίες, με κύριο εκφραστή το Μακρή, χωρίς όμως να βρει κάποιο γκολ και να πάρει τη νίκη. Πλέον, η Αναγέννηση, πρέπει να γίνει πιο κυνική και να παίρνει τα αποτελέσματα, αφού για ακόμα μια φορά ήταν ανώτερη και δεν πήρε το τρίποντο, και δεν αποκλείεται μετά τα σημερινά αποτελέσματα, να βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ακολουθεί πολύ δύσκολη έξοδος την επόμενη αγωνιστική, στην Καρδίτσα, κόντρα στην συνονόματη Αναγέννηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Αναγέννηση μπήκε καλά και απείλησε στο 4ο λεπτό, με το Βασιλάκη να σεντράρει, τον Παππά να κάνει κεφαλιά πάσα για τον Τσιμέλι, που σούταρε διαγώνια δίπλα από την εστία. Στο 7ο λεπτό, ο Πάνου έκανε ωραίο γύρισμα, που κατέληξε στον Ιορδανίδη, το σουτ του οποίου, όμως, έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 11', μετά από εκτέλεση φάουλ του Ελέζι, ο Θεοδωράκης σημάδεψε με κεφαλιά την απέναντι γωνία, όμως αστόχησε. Στο 15ο λεπτό, νέα φάση για την "Α", με τον Πάνου να πιάνει εξαιρετικό μακρινό σουτ, και την μπάλα να περνά ξυστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαλαούρα, ο οποίος μπλόκαρε στο 20ο λεπτό, εύκολα, την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιμέλι. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πρώτη φορά επιθετικά, στο 26ο λεπτό, όταν ο Μακρής στόπαρε σε καλή θέση στην περιοχή, όμως το τελείωμά του ήταν πολύ κακό, ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Παπαθανασίου, που αγωνίστηκε σήμερα στο "φτερό" της επίθεσης, έπιασε πολύ ωραίο σουτ, που πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο Παπαθανασίου είχε πολύ καλή στιγμή και ένα δεκάλεπτο μετά, όταν ο Τσιμέλι τον έβγαλε στο χώρο, και ο πρώτος απέφυγε έναν αντίπαλο, όμως από καλή θέση έκανε αδύναμο σουτ, και μπλόκαρε ο Μπαλαούρας, για να έχει νέα αξιόλογη τελική η "Α" στο 40', όταν ο Θεοδωράκης έπιασε σκαστή κεφαλιά, που πέρασε πάνω από την εστία. Η Αναγέννηση συνέχισε να ψάχνει το γκολ και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ιορδανίδης έκανε την προβολή μετά από ωραία σέντρα του Πάνου, με την μπάλα, ωστόσο, να φεύγει άουτ, και το 0-0 να παραμένει.

Στην επανάληψη, η ομάδα μας απείλησε ξανά πρώτη, με τον Τσιμέλι να τσιμπά την μπάλα με το κεφάλι μετά από βολέ του Χ. Θεοδωράκη, να γυρίζει στην περιοχή, τον Μπαλαούρα να πέφτει και να διώχνει, για να στρωθεί η μπάλα στον Ελέζι, το σουτ του οποίου ανακόπηκε από σωτήριο τάκλιν αμυνομένου. Στο 58ο λεπτό, ένα σουτ του Γουσέτη μπλόκαρε εύκολα ο Θεοδωράκης, για να έχει νέα φάση η Αναγέννηση στο 63', όταν ο Μαγκάκης σέντραρε, ο Παππάς έσπασε για τον Ελέζι, που έπιασε καλό σουτ, που έφυγε ελάχιστα άουτ. Όσο περνούσε η ώρα, η Αναγέννηση γινόταν λιγότερο απειλητική, εν αντιθέσει με τη Ζάκυνθο, που έβρισκε φάσεις, όπως στο 67ο λεπτό, όταν μετά από λάθος της άμυνας, ο Ζελέκου βρήκε το Μακρή, που πρόλαβε και τσίμπησε την μπάλα προ του Λισγάρα και του Χ. Θεοδωράκη, όμως η μπάλα πέρασε παράλληλα με την ανυπεράσπιστη εστία. Στο 85ο λεπτό, ο Μπαλαούρας νίκησε στον αέρα το Βασιλάκη, με την μπάλα να καταλήγει στην εξέλιξη της φάσης, στο Λισγάρα, το σουτ του οποίου, όμως, έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι. Ένα λεπτό μετά, ο Μακρής άγγιξε για δεύτερη φορά το γκολ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λιβέρη, νίκησε στον αέρα το Θεοδωράκη, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στην τελευταία φάση του ματς, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μακρής και πάλι στόπαρε και εκτέλεσε, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, και τη Ζάκυνθο να χάνει την ευκαιρία να "κλέψει" το ματς, αφού λίγα λεπτά αργότερα, το ματς έληξε χωρίς γκολ. Ένα λεπτό πριν τη λήξη, ο Μαγκάκης που είχε περάσει ως αλλαγή, πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, λόγω δεύτερης κίτρινης που δέχτηκε σε μια ένταση που δημιουργήθηκε. 


Διαιτητής : Φίτσας Γιώργος (Πρέβεζας/Λευκάδας)  Βοηθοί : Στρακαντούνας Νίκος (Πρέβεζας/Λευκάδας) - Κοκμοτός Γιάννης (Αιτωλοακαρνανίας)  Παρατηρητής : Μπαλατσούκας Κωνσταντίνος (Θεσπρωτίας)

Αναγέννηση Άρτας (Μαγκαφίνης) : Θεοδωράκης Χ., Πετρίδης (60' Μαγκάκης), Πάνου (73' Μουσιωτίτσας), Λισγάρας, Βασιλάκης, Θεοδωράκης Δ., Ελέζι, Παπαθανασίου, Τσιμέλι, Ιορδανίδης, Παππάς Αγγ. (73' Παπακίτσος)

Ζάκυνθος (Καραμαλίκης) : Μπαλαούρας, Παρασκευόπουλος, Λιβέρης, Μούστα, Γουσέτης (76' Μεταξάς), Μακρής, Τσιαπάρο (58' Ζελέκου), Στεργίου (58' Ανανιάδης), Νικολακόπουλος, Νικολίτσας (79' Σούρμπης), Τρουμπούλος.


6 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentarios


bottom of page