top of page
Search

Νέα μεταγραφικά «χτυπήματα» με Βασιλάκη, Χρήστου και Άγγελο Παππά για την Αναγέννηση!

Ακόμη έναν ποδοσφαιριστή με το επώνυμο Παππά θα έχει στο ρόστερ της τη νέα σεζόν η Αναγέννηση, η οποία απέκτησε και τον αδερφό του τερματοφύλακα Δημήτρη Παππά που ανακοινώθηκε το πρωί, τον 22χρονο Γιαννιώτη επιθετικό Άγγελο Παππά, ενώ θυμίζουμε ότι στο ρόστερ υπάρχει και ο αρτινός Δημήτρης Παππάς. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα, ως δανεικός από το Σούλι Παραμυθιάς, ενώ τις σεζόν 2021-23 είχε 16 συμμετοχές με τη φανέλα του Θεσπρωτού στη Super League 2. Την περασμένη σεζόν ήταν συμπαίχτης με τον αδερφό του στη Θύελλα Κατσικάς και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με 11 γκολ, ένα εκ των οποίων είχε σκοράρει στην εντός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στη νέα του ομάδα (φωτο).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αναγέννησης:

«Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο κεντρικό επιθετικό Άγγελο Παππά που έχει αγωνιστεί σε U17-U19 του ΠΑΣ Γιάννινα, σε Θεσπρωτό Super League 2 με 14 συμμετοχές και τη σεζόν 23/24 στην Θύελλα Κατσικά έχοντας 23 συμμετοχές και 15 γκολ από όπου και τον αποκτήσαμε, πρόκειται για έναν εξαιρετικό πολλά υποσχόμενο νεαρό ποδοσφαιριστή. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»


Η Αναγέννηση Άρτας ανακοίνωσε επίσης και την απόκτηση του 23χρονου Ντίνου Χρήστου (φωτο), ο οποίος είναι γιος του προπονητή πλέον Αποστόλη Χρήστου που ήταν ποδοσφαιριστής και επί σειρά ετών αρχηγός της "Α", και αδερφός του Νικόλα Χρήστου που κατέκτησε πρωτάθλημα Ευρώπης και δύο πρωταθλήματα Ελλάδας με την Κ19 του Ολυμπιακού. Ο Χρήστου που τον γνωρίσαμε σαν μπακ, έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Άρτας με τον ΑΟ Φλωριάδας, ακολούθησε μιάμιση σεζόν στον Εθνικό Φιλιππιάδας με τον οποίον είχε μία γεμάτη χρονιά στη Γ' Εθνική και ένα εξάμηνο στην ΑΕΜ Μέλισσα, πριν μετακομίσει λόγω σπουδών το 2019 στον Καραβά και στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Πειραιά. Τις τελευταίες 4 σεζόν ο αρτινός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στο ίδιο πρωτάθλημα με τον Παντζιτζιφιακό (ΠΑΟ) Καλλιθέας, πετυχαίνοντας μάλιστα 28 γκολ σε 79 συμμετοχές, καθώς τελευταία χρόνια αγωνίζεται στις θέσεις της επίθεσης!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αναγέννησης:

«Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Χρήστου, υιός του ποδοσφαιριστή και επί σειρά ετών αρχηγού της ιστορικής ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Αποστόλη Χρήστου! Έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Φιλιππιάδας, ΑΟ Καραβά Πειραιώς, ΠΑΟ Καλλιθέας, πρόκειται για έναν εξαιρετικό πολλά υποσχόμενο νεαρό ποδοσφαιριστή. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»


Μετά τους Ιορδανίδη, Χρήστου, Δημήτρη και Άγγελο Παππά, η διοίκηση της αρτινής ομάδας έφτασε σε συμφωνία με ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν πέρυσι στη Γ' Εθνική με τη φανέλα της Θύελλας Κατσικά. Ο λόγος για τον 24χρονο (1.82 μ.) Κερκυραίο αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό Σπύρο Βασιλάκη (φωτο από την αναμέτρηση του α' γύρου στην Άρτα), που τις σεζόν 2021-23 πραγματοποίησε 45 συμμετοχές με τη φανέλα του Θεσπρωτού σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδος, πετυχαίνοντας μάλιστα 5 γκολ, ενώ είχε και 3 ασίστ. Ο Βασιλάκης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα Γιάννενα με τον ΑΟ Ανατολής, ακολούθησε η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννενα, καταγράφοντας 55 συμμετοχές και 4 γκολ τις σεζόν 2017-19, ενώ πριν μετακομίσει στην Ηγουμενίτσα για το Θεσπρωτό, έπαιξε στη Γ' Εθνική ως δανεικός από τον ΠΑΣ με τη φανέλα του Σουλίου Παραμυθίας και του Αχέροντα Καναλακίου, με τον τελευταίο να κατακτά το πρωτάθλημα και την άνοδο στα μπαράζ για την Super League 2. Φυσικά στην Θύελλα φέτος ήταν στυλοβάτης της άμυνας, ενώ έδειξε για άλλη μία χρονιά ότι είναι ικανός και στο σκοράρισμα, πετυχαίνοντας 4 γκολ. Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Βασιλάκης ήταν διακαώς πόθος της διοίκησης από πέρυσι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αναγέννησης:

«Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια σπουδαία μεταγραφή! Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με το έμπειρο κεντρικό αμυντικό Σπύρο Βασιλάκη! Ο Σπύρος με καταγωγή από την Κέρκυρα ήρθε στα Ιωάννινα για την ομάδα του ΑΟ Ανατολής.Στην πορεία εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα όπου και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Μετέπειτα πήγε με την μορφή δανεισμού στο Σούλι Παραμυθιάς (Γ Εθνική) και στον Αχέρων Καναλακίου (Γ Εθνική) με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα και στην συνέχεια την άνοδο στα μπαράζ για την Super League 2. Τη σεζόν 23/24 αγωνιζόταν για την ομάδα της Θύελλας Κατσικά! Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς της κατηγορίας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τον εντάσσουμε στο δυναμικό της ομάδας μας! Να του ευχηθούμε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»



0 views0 comments

Comments


bottom of page